Topi és Matyi átcuccol – Topi és Matyi még keresik a gazdit

Lolka és Bolka. Stan és Pan. Frédi és Béni. Tom és Jerry. Sherlock és Watson. Harry és Ron. Dumb és Dumbler. Trufa és Pippin. Frodo és Samu. Bud és Terence. Micimackó és Malacka.
Elszakíthatatlan örök párosok….

Nos, ilyenek vagyunk mi is. Toprongyos Topi és Matyi a rosszcsont. És habár még egy filmben se szerepeltünk, de ami késik nem múlik. A lényeg, hogy mi összetartozunk. Mindent együtt csinálunk. Együtt koldulunk, együtt alszunk, együtt sétálunk, sőt még “gitározni” is együtt szoktunk.
Most viszont egy kicsit bajban vagyunk. Anyáék imádnak minket, de az élet úgy hozta, hogy nem tudunk tovább velük élni. Mindent megpróbáltak, de a sors valamiért azt akarja, hogy mi máshol folytassuk az életünket.
Viszont mi tudjuk, hogy ezt a próbát csak ketten, együtt tudjuk megugrani, ezért ugyanabba a családba szeretnénk átcuccolni. Olyanok vagyunk mint a borsó meg a héja, ezért soha nem szeretnénk elválni egymástól.

Így olvasva talán nagy feladatnak tűnik, de higgyétek el, hogy két bulldoggal még boldogabb az élet. Tudom ilyenkor eszetekbe jut, hogy dupla rombolás meg dupla kutyakaja. De dupla SZERETET is, ami mindent felülír. És ami a legjobb, hogy velünk duplán vicces az élet.
Topi egy kis bújós szeretetgombóc, én pedig egy igazi hamisítatlan flegma franciska vagyok, így aki minket választ egy csomagban mindent megkap.
Szó szerint MINDENT…bucipukit, röfögést, horkolást, szaladgálós csatazajt, bújást, hízelgést és sok szeretetet.

Ha úgy érzed elég következetes vagy, kitartó és nem félsz egyik pillanatról a másikra bulldog nagycsaládosként élni, akkor számodra itt a lehetőség.
De kérünk, hogy jól gondold meg! Mert dupla bulldog egyenlő dupla felelősség. És mi nem szeretnénk megint költözni. Ha elkezdjük a közös életünket, az már örökre szól.
Pacsi, Matyi

UI: Topi 2 éves fiú, én 1 év 4 hónapos rosszcsont fiú vagyok. Ha szeretnél örökbe fogadni, akkor írj a BOBU Alapítványnak, de előbb olvasd el az örökbefogadás feltételeit itt:
http://bobu.hu/2019/04/28/mindent-az-orokbefogadasrol/

Toprongyos Topi és Matyi a rosszcsont átcuccol

Lolka és Bolka. Stan és Pan. Frédi és Béni. Tom és Jerry. Sherlock és Watson. Harry és Ron. Dumb és Dumbler. Trufa és Pippin. Frodo és Samu. Bud és Terence. Micimackó és Malacka. Elszakíthatatlan örök párosok….Nos, ilyenek vagyunk mi is. Toprongyos Topi és Matyi a rosszcsont. És habár még egy filmben se szerepeltünk, de ami késik nem múlik. A lényeg, hogy mi összetartozunk. Mindent együtt csinálunk. Együtt koldulunk, együtt alszunk, együtt sétálunk, sőt még "gitározni" is együtt szoktunk. Most viszont egy kicsit bajban vagyunk. Anyáék imádnak minket, de az élet úgy hozta, hogy nem tudunk tovább velük élni. Mindent megpróbáltak, de a sors valamiért azt akarja, hogy mi máshol folytassuk az életünket.Viszont mi tudjuk, hogy ezt a próbát csak ketten, együtt tudjuk megugrani, ezért ugyanabba a családba szeretnénk átcuccolni. Olyanok vagyunk mint a borsó meg a héja, ezért soha nem szeretnénk elválni egymástól. Így olvasva talán nagy feladatnak tűnik, de higgyétek el, hogy két bulldoggal még boldogabb az élet. Tudom ilyenkor eszetekbe jut, hogy dupla rombolás meg dupla kutyakaja. De dupla SZERETET is, ami mindent felülír. És ami a legjobb, hogy velünk duplán vicces az élet.Topi egy kis bújós szeretetgombóc, én pedig egy igazi hamisítatlan flegma franciska vagyok, így aki minket választ egy csomagban mindent megkap.Szó szerint MINDENT…bucipukit, röfögést, horkolást, szaladgálós csatazajt, bújást, hízelgést és sok szeretetet.Ha úgy érzed elég következetes vagy, kitartó és nem félsz egyik pillanatról a másikra bulldog nagycsaládosként élni, akkor számodra itt a lehetőség.De kérünk, hogy jól gondold meg! Mert dupla bulldog egyenlő dupla felelősség. És mi nem szeretnénk megint költözni. Ha elkezdjük a közös életünket, az már örökre szól.Pacsi, MatyiUI: Topi 2 éves fiú, én 1 év 4 hónapos rosszcsont fiú vagyok. Ha szeretnél örökbe fogadni, akkor írj a BOBU Alapítványnak, de előbb olvasd el az örökbefogadás feltételeit itt:http://bobu.hu/2019/04/28/mindent-az-orokbefogadasrol/#bobualapitvany #gazditolgazdihoz #bucivalazélet #fogadjörökbe #franciabulldog #frenchbulldog #chilicordebdesign #sheilakozmetikum #vikinktattoo #matyi #topi

Közzétette: BoBu – Boldog Bulldog Alapítvány – 2019. november 8., péntek