Segíts Gizmónak!

Ki vagyok én? Hát Gizmó…Egy kicsit már öregecske, de töretlenül vicces francia bulldog papi.

Az életem a belvárosban kezdődött, amikor apához kerültem, aki akkor még a szingli életét élte. Aztán hamarosan megérkezett anya és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Albérletben lakunk, de a szüleimnek sosem volt kérdés, hogy ők bárhová is mennek engem visznek magukkal…illetve minket. Mert néhány évvel később egy ismerős megőrzésre hozott hozzánk egy bucit, Dragont. De a gazdi csak nem jött vissza a közel 10 éves bulldog fiúért így a testvérem maradt. Mert anya és apa nem akarta továbbadni, még az epilepsziája és a szembetegsége ellenére sem.

Dragon idén tavasszal kelt át a szivárványhídon, amitől a szüleim teljesen összetörtek. Sokáig küzdöttek érte, de meg kellett hozniuk a döntést, mert az én kis öreg testvérem, már nem volt önmaga és számára már csak kín volt maradni. Így elengedtük. A seb lassan gyógyult, még a mai nap is fáj, annak ellenére, hogy teljesen váratlanul belecsöppent az életünkbe Luna.

A szüleim gyógyulni mentek a BOBU házba Dragonka elvesztése után és eszük ágában sem volt beleszeretni egy buciba, de mégis ez történt.

Az ismeretségünk BOBU-ékkal nem friss. Annak idején Roland bucija Gyömösz jó barátom volt. Együtt róttuk a belvárosi utcákat esténként és a mai napig ha nem akarok enni akkor anya viccesen csak annyit mond: “Gizmóka egyél mert jön Gyömi és megeszi előled!” Ez mindig beválik, ezek után mindig az összes kajámat benyomom. 🙂

Viszont, most megint baj van. Néhány napja Dr. Zsargaléknál jártam és amit anyáék ott hallottak az teljesen leforrázta őket. Sajnos kialakult nálam egy daganat, Mastocytómának hívják. Ezért mihamarabb műteni kell. Ez a daganat gyorsan tud szaporodni és áttétet is képezhet, ezért nem sokat várhatunk.

Én viszont nagyon rosszul érzem magam, hogy ilyen helyzetbe hoztam a szüleimet, mert egy ilyen műtét kb. 80.000Ft-ba fog kerülni és utána még ki tudja mennyibe kerül majd az utókezelésem. Dragonka miatt éppen, hogy rendezték a költségeket és most itt vagyok én…

Ezért kértem meg a BOBU-t hogy segítsenek! Talán azok az emberek akik szeretik őket, nekem is tudnak segíteni egy kicsit, hogy a szüleimnek legalább anyagilag egy kicsit könnyebb legyen, mert lelkileg még egy nagy harc vár rájuk.

Köszönök Nektek minden egyes hozzájárulást!

Pacsi, Gizmó

Ha szeretnéd Gizmó gyógyulását segíteni, akkor Te is hozzájárulhatsz az alábbi linken a gyógyulásához!

https://securepay.simplepay.hu/pay/pay/pspHU/VpBOS6pZ5tIcRLLk4Whelg02e7HbbQhx6SdvV0EeBQa3dCc3L7

Köszönjük szépen!