Melinda az arisztokrata – Melinda még keresi a gazdit

Hogy miről ismerszik meg egy arisztokrata? Nos…azt hiszem ha valaki engem megismer, akkor tudni fogja, hogy milyen egy arisztokrata. Nem szégyellem, az vagyok. Sőt, büszke vagyok arra, hogy különleges vagyok és az sem érdekel ha a többség nem érti a viselkedésemet, hiszen egy főhercegnő senkinek sem tartozik beszámolóval a viselkedéséről. Alkalmazkodjanak a körülöttem élők!

Már kicsi koromtól éreztették velem a körülöttem élők, hogy különleges vagyok. Hibátlan apa és anya gyermekeként mindent megkaptam, amire csak vágytam. Mindenből csak a legjobb minőség járt nekem és ezt a mércét most is tartom, lejjebb nem adom. Sokan azt mondják ezért lettem beképzelt. Én viszont úgy gondolom, hogy alanyi jogon hordom fenn az orrom, mert nekem jár a megkülönböztetés.

Ezért nem állok szóba mindenkivel, sőt inkább mondjuk úgy, hogy csak nagyon kevesekkel. Sajnos a kastélyomból el kellett költöznöm egy időre, míg jöttek a gyerekek. Most egy luxus szállodában élek. A kétlábú szolgálómat, aki körbe ugrál és minden nap takarítja a lakosztályomat a bizalmamba avattam. Ő tudja, hogy nekem csak a legjobb felel meg és ezt tiszteletben is tartja. Viszont a szálló többi négylábú vendégét kifejezetten nem kedvelem. Ezért a legtöbbször én egyedül sétálok, hogy ne zavarjanak az elmélkedésben. Most viszont úgy gondoltam, hogy a gyerekek kirepülése után visszaköltöznék egy kellemes kis kastélyba, ahol most már véglegesen telepednék le. Viszont természetesen feltételeim vannak…Szeretném ha a kétlábú szolgám értékelné, hogy egy arisztokrata asszony költözik hozzá és minden kényelmet és a legjobb ételeket biztosítaná számomra. Örülnék, ha a környezetem háborítatlan lenne és nem zavarná meg másik kétlábú.  Jó lenne, ha a kastélynak lenne egy pici kertje vagy legalább egy terasza ahol napozhatok és természetesen szeretnék egy nagyon puha és kényelmes ágyikót.

Ha kellően bátor, jól nevelt és tisztelettudó vagy ahhoz, hogy egy arisztokrata hölggyel élhess egy kastélyban, akkor írj üzenetet a BOBU Facebook oldalára.

Melinda 4 éve angol bulldog hölgy, aki az embereket szereti, de kifejezetten utálja más kutyák társaságát, ezért egyke kutyaként szeretne gazdihoz költözni.