Barbara Streisand – Barbara még keresi a gazdit

Barbara…ismerős a név?

Igen, hallhattátok már….igen Streisand mert igazi színésznő vagyok egy hamisítatlan, fiatalabb koromban én voltam a  „Funny Girl”. Imádom a zenét, folyton dúdolgatok és ha szeretek valakit, annak táncra is perdülök. A pasik is imádnak, nem hiába neveltem fel már két pasi gyermekeit. Jó, jó…ebben azért én is benne voltam, nem hibáztatom őket. Mert az első pasi csak belenézett a szemembe és annyit mondott „Hello Dolly!” És nekem ennyi elég volt, már jöttek is a gyerekek.

Aztán jött az újabb „Szerelem az éjszakában”…és én végig azon imádkoztam, hogy „Csak a férjem meg ne tudja!” Hát megtudta…

Én pedig újra az orvosi rendelőben találtam magam, ahol már csak annyit kérdeztem „Mi van Doki?”. Pedig sejtettem mi van, újabb gyermekáldás. Persze volt egy kis ramazúri a volt urammal, ment az „Enyém, tied, miénk”, de én végig nyugodt voltam, mert tudtam, hogy „Csillag születik”.

Ma már nyugisabb vagyok. A legkisebb gyerekek is hamarosan kirepülnek, én pedig elhatároztam, hogy nem lógok a gyerekek nyakán, nálam kizárt az „Utódomra ütök”.

Így most, hogy megfontolt de attól még szórakoztató „Funny Lady” lettem, úgy döntöttem, hogy megkeresem az igazit.

Barbara 4 éves angol bulldog lány, aki jól kijön kutyákkal és emberekkel egyaránt.

Örökbefogadásával kapcsolatban, kérünk, hogy írj nekünk a BOBU Facebook oldalán üzenetet.