Szonja – Szonja még keresi a gazdit

“A nevem Görög eredetű…és nem véletlen kaptam. A sziesztát én se vetem meg, szigorúan betartom minden nap. És a híres déli vendégszeretetemet is imádják, mert én mindenkit tárt mancsokkal várok.

És persze a temperamentumom….na az is hamisítatlan. Ha rápörgök valamire akkor azt szívvel lélekkel csinálom. De persze a jól megérdemelt pörgés után jár a pihenés.

Igazi mediterrán vagyok. A reggeli nálam se bír sok jelentőséggel. De a vacsi legyen sok és engedd, hogy nyugiban fogyasszam el. Szeretem a tengeri menüt és a különlegességeket és mindenképpen az egészséges táplálkozás híve vagyok.

Vigyáznom is kell az alakomra, mert a gyerekek érkezése után azért felszaladt rám 1-2 kiló. Szerencsére így is elfogultság nélkül állíthatom, hogy csinos vagyok.

Szóval ha szeretnél egy temperamentumos és csupa szív mediterrán hölgyikét társadul, akkor írj a BOBU Facebook oldalára és szállj versenybe a kegyeimért!”

Szonja 3,5 éve francia bulldog lány, aki imád labdázni és jól kijön más kutyusokkal. Fontos neki az ember társaság és az, hogy a gazdija aktívan foglalkozzon vele. Ismert betegsége nincsen.