Haiden a Viking – Haiden még keresi a gazdit

Hello! Haiden vagyok a Viking…. Nagy vagyok és erős. Bátor, aki semmitől sem riad vissza, szívós mint egy igazi harcos. A szabadság a mindenem. Imádom a fű illatát, a szél zúgását, a patak csobogásának hangját, a bogarak zizegését és a fák susogását. A természet fia vagyok, ott érzem jól magam. Nyáron a hűs föld adja nekem a menedéket, tavasszal a langyos eső a társam, ősszel a puha avar simogat, míg télen a vastag hótakaró adja nekem a felüdülést.

Nem vagyok önfejű és mindenkivel jól kijövök, legyen az ember vagy kutya. Az étellel sincs problémám, jöhet bármi, csak ne maradjak éhen. Mindig egészséges voltam, sosem panaszkodok, mert nekem az a lényeg, hogy szabad szellemben, mégis szeretetben élhessek és a szabadságom megmaradjon.

Egy nagy harcos testében mindig érző szív dobog. Egy szerető szív, ami most el kell, hogy engedje öreg kétlábú társát és nélküle kell, hogy az útját folytassa. De hiszem, hogy engem továbbra is jó irányba fog fújni a szél. Egy olyan társ irányába, aki meghagyja a szabadságom és értékeli majd egy vajszívű nagy harcos erejét és természet szeretetét.

A vágyam egy óriási kert, ami nem baj ha más kutyák életének színtere is. Kifejezetten szeretem a nagytestű társakat, mert kellő önbizalmam van ahhoz, hogy ne rivalizáljak a többiekkel.

Ha úgy érzed, hogy neked egy 4,5 éves hamisítatlan angol bulldog pasi az igazi, akkor írj a BOBU Alapítvány Facebook oldalára, az örökbefogadásommal kapcsolatban.

UI: Ha gy érzed én vagyok neked az igazi, akkor ne habozz, mert a régi helyemen már csak június végéig maradhatok. És ha késztetést érzel, hogy a legjobb barátomat egy 8 éves Boroi dogot is befogadj, akkor hihetetlenül boldoggá tudnál tenni.