Mindent az örökbefogadásról

A Gazditól-Gazdihoz program lényege, hogy a bulldog, ha lehetséges akkor addig maradhasson a régi gazdinál, ameddig az új gazdit meg nem találjuk. Így kevesebb trauma éri. Természetesen vannak SOS esetek amikor a kutya nyomós ok miatt nem maradhat a régi gazdijánál, így az új családját nálunk a BOBU házban várja meg.

Jó esetben, a bulldogok a BOBU házban 1 hetet töltenek, ameddig lezajlik az orvosi kivizsgálásuk és az ivartalanítás.

Mi nem vagyunk menhely, így hozzánk nem tudsz eljönni megnézni a kutyákat és kiválasztani a legszimpatikusabbat. Ez nem jelenti azt, hogy nem segítünk abban, hogy létre jöjjön egy személyes találkozás, de ezt előre egyeztetnünk kell és csak komoly szándék esetén tudjuk biztosítani.

HA ÖRÖKBE SZERETNÉL FOGADNI, akkor több telefonbeszélgetés után meghívunk magunkhoz vendégségbe és együtt döntjük el, hogy melyik lenne az a bulldog amelyik hozzád a legjobban illene. Az előszerződés megkötése után megkezdődik a kutya orvosi vizsgálata, féregtelenítés majd az ivartalanítása és a kullancs, szívféreg elleni védelmének megkezdése, ami az új gazdi költsége.

HA SZERETNÉL ÖRÖKBE ADNI, akkor tudnod kell, hogy mi először mindig megismerjük a kutyust, így kérünk tőled egy látogatási lehetőséget, hogy készíthessünk fotókat és videókat is. Kérünk, hogy amennyiben lehetséges, úgy tedd lehetővé, hogy a bulldogod addig maradhasson nálad ameddig meg nem találjuk neki az új családot. Ha megvan az új gazdi, akkor megkérünk, hogy csináltass a kutyádnál egy szívféreg illetve egy giardia tesztet, ami a te költséged és a kutya költözésének alapfeltétele. Ha ezek eredménye negatív, akkor a kutyus tőled hozzánk, a BOBU házba költözik és orvosi kivizsgálás és ivartalanítás után mehet tőlünk gazdihoz.

Az örökbefogadásról részletesen…A videóban még nincs benne, de új szabály, hogy a régi gazdi költségére kötelező a szív- és bőrférgesség teszt, még a kutyus költözése előtt!Ha szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor az alábbi számlaszámra utalva megteheted. Nincs túl kevés adomány vagy ciki összeg, a legkisebb adományért is hálásak vagyunk!Magnet Bank16200144-18533653IBAN: HU50 1620 0144 1853 3653 0000 0000SWIFT: HBWEHUHBHa pedig most nem teheted meg, hogy anyagilag támogatasz minket, akkor segíts abban, hogy eljuttatod a hírünket sok felé, mert nekünk ez is nagy segítség!Köszönjük!#bobualapitvany #gazditolgazdihoz #bulldog

Közzétette: BoBu – Boldog Bulldog Alapítvány – 2019. február 27., szerda