Mazsi az érzékeny lelkű – Mazsi gazdis

Az én nevem Mazsi. Illik rám a nevem. Pont olyan vagyok, mint egy pici mazsola szem. Most lesz az első születésnapom, és mindössze 7,8kg-ot nyomok.

Ha el kéne mondanom milyennek látom magam, hát gondolkoznom kellene egy ideig. Talán olyan vagyok, mint egy 18. századi szolgálólány. Egy picit visszafogott és távolságtartó, talán egy picit félénk is. Dolgozom rajta, hogy vagányabb legyek, de van okom arra, hogy nem barátkozok könnyen. De óriási szeretet van bennem és vágyom is arra, hogy valaki engem is nagyon szeressen. Kicsit olyan vagyok, mint aki mindig főkötőben és hosszú szoknyában járkál, de ha senki nem látja, akkor eldobja a főkötőt és boldogan szalad a mezőn. A magamfajtákkal nagyon jól kijövök, így minden bulldognak nagyon örülök és hosszasan tudok velük játszani. De ha kétlábú szeretne megsimogatni, akkor még fenntartásokkal kezelem a közeledését. Egyre nagyobb bizalommal állok a körülöttem élőkhöz, de türelmesnek kell velem lenni. Régen egy tanyán éltem, koszban ahol mindegy volt, hogy hideg vagy forróság van. Enni nem kaptunk rendszeresen és az emberi kéz soha nem nyúlt hozzánk finoman.  

Ezért én egy csöppnyi, meleg otthonra vágyom olyan gazdival, aki kellően türelmes és kivárja, hogy az én pici és kissé meggyötört szívem egyszer csak egy óriásit dobbanjon iránta.

Mazsi 1 éves francia bulldog lány, aki nagyon szereti a kutyatársaságot, ezért másik buci mellé ajánljuk a leginkább. Kissé félénk, ezért türelmes gazdit keres, akinek nem pici gyermeke van. Örökbefogadásával kapcsolatban, kérünk, hogy írj nekünk a BOBU Facebook oldalán üzenetet.