Vincent a sármos szépfiú – Vincent gazdis

Szép jó napot! A becsületes nevem Vincent. De a barátaim csak Vinie-nek hívnak.

Ja, most jön az a rész, hogy be kellene mutatkoznom. Hát nem lesz nehéz, mert szeretek kommunikálni. A barátaim szerint én vagyok a társaság motorja, a lányok pedig imádják a stílusomat. Mindenkihez van pár jó szavam és mindenben segítek, ha valakinek arra van szüksége. Remek vigasztaló vagyok ha egy kétlábú sír, tökélyre fejlesztettem a tányérmosogató technikámat, hatékonyan melegítek alvás közben, vicces dolgokat csinálok így bárkit felvidítok és naponta képes vagyok összenyomni egy teljes háztartás összes műanyag flakonját, hogy több hely maradjon a szelektív szemetesben. Szóval velem biztosan jó jár a leendő családom, mert igazi többfunkciós házi tündér vagyok, de ennek ellenére a pasis tulajdonságaim is megmaradtak.

Én vagyok az a srác aki mindenkivel gyorsan megtalálja a hangot. De nem vagyok arcos és a tiszteletet is mindenkinek megadom. Amikor kicsi voltam, akkor járt hozzám egy kétlábú, aki illemtanra tanított, így megtanultam mindent, ami a jó modorhoz kell. Ennek ellenére nem vagyok egy stréber fiúcska, megadom a tiszteletet akinek jár, de egy igazi bohóc vagyok. Imádom szórakoztatni a környezetemet, szeretem, ha nevetnek körülöttem az emberek.

Eddig kertben éltem, így örülnék ha továbbra is nagy terem lenne és egy jókora teraszon pihengethetnék. A lényeg, hogy ne legyen unalmas az életünk, mert szeretem ha az élet színes és vidám körülöttem.

Így ha szeretsz nevetni de nem csak rajtam hanem velem is és TE magad is szórakoztató és aktív típus vagy, akkor keresd meg a BOBU Alapítványt Facebook üzenetben, hogy hozzanak össze nekünk egy randit.

Vincent 4 éves angol bulldog fiú, aki ember és kutyabarát. És alig várja, hogy megismerhesse az új családját.