Bodza – Bodza gazdis

“Bodza vagyok. Akik ismernek azt mondják olyan édes és illatos vagyok mint a bodza lekvár. Mindenkit szeretek, legyen az kutya vagy ember. Igazi társasági csaj vagyok, szeretek a középpontban lenni, de nem vagyok erőszakos. Elvagyok magamban is ha úgy hozza a helyzet. Viszont bújni is nagyon szeretek.

De azért tartanod kell a tempót, ha az én társam szeretnél lenni, mert nekem nincs bajom a levegővétellel, így tudunk együtt jönni-menni, ha neked is van kedved.

Már voltak babáim, de felnőttek és kirepültek a fészekből. Én pedig élvezem, hogy relatív fiatalon túlestem a családi életen és most már magammal foglalkozhatok. De azért egy négylábú társnak örülnék, mert a hosszú kapcsolatok híve vagyok. Ebből következően pedig hűséges. Ezért kérlek, hogy ha velem szeretnél élni a jövőben, akkor légy eltökélt és hozz hosszú távú döntést.”

Bodza 3,5 éves francia bulldog kislány. Ismert betegsége nincs. Jól kijön emberekkel és kutyákkal is. Örökbefogadásával kapcsolatban kérünk, hogy írj üzenetet a BOBU Alapítvány Facebook oldalára.