Dorka a tömör gyönyör – Dorka gazdis

Dorka vagyok. Sziasztok!

Sokat agyaltam hogyan mutatkozzak be nektek, de aztán arra gondoltam, hogy szuper frappáns történetek helyett inkább megírom őszintén, hogy milyen vagyok. Szóval…én egy 2 éves angol bulldog vagyok. Olyan kis egyszerű, dolgozó nő. Olyan, akinek mindenkihez van egy kedves szava a piacon, aki szeret beszélgetni a szomszédokkal a lépcsőházban és szívesen segít a ház öregjeinek levinni a szemetet. Mások azt mondják nagyon csinos lány voltam és bevallom őszintén én is tetszettem magamnak és jól éreztem magam a bőrömben. Mostanság viszont kicsit felszaladtak rám a kilók. Bevallom őszintén unatkozom. Nem rossz a helyem, nagyon szeretnek a négylábú tesóim és a kétlábú család is, de valahogy mégsem találom a helyem. Úgy érzem, nem kapom meg a kellő figyelmet. Ezért az időmet mostanában lustizással töltöttem így szaladt fel rám ez a néhány kiló. De valamelyik nap a tükörbe néztem és elhatároztam, hogy ennek vége. Még fiatal vagyok, ráadásul még emlékszem, hogy néztem ki fénykoromban. Elhatároztam, hogy változtatok. Felcsaptam a netet és elkezdtem a fogyi módszerek között kutakodni. Volt ott UpDate, meg Űrhajós diéta és egy csomó minden más is, de én a felező diéta mellett döntöttem. Viszont hiszem, hogy mindennek oka van, mert a nagy szörfözés közepette megtaláltam a BOBU Alapítványt, ők azok akik bulldog társkereséssel foglalkoznak. És akkor, ott a laptopom előtt megvilágosodtam.

Rájöttem, hogy minden nőnek jár a figyelem, mert csak akkor lehetnek igazán szépek, sikeresek és boldogok a bőrükben, ha jó kapcsolatban élnek. Az én kapcsolatom viszont elfáradt. Én viszont szeretném magam újra igazán boldognak érezni, szárnyalni és megvalósítani az álmaimat. Abban pedig biztos vagyok, hogy ha megtalálom a megfelelő társat, akkor a kilók is leolvadnak rólam és újra olyan csábos és magával ragadó leszek, mint annak idején.

Így hát elhatároztam. Ebből a kapcsolatból kilépek. Nagyon jó 4 év volt, sokat kaptam tőle és mindig jó szívvel fogok visszagondolni rá. De eljött a változás ideje. Ezért remélem, hogy a BOBU megtalálja nekem az igazi társat, akivel szerethetjük és támogathatjuk egy mást a jövőben!

Dorka 2 éves angol bulldog lány aki nagyon barátságos az emberekkel és a kutyákkal is. Most is két kisebb kutyussal él együtt, de harmadik kutyaként kiszorul a játékból, ezért nem aktív. Olyan gazdira lenne szüksége aki sokat van vele. Dorka nyugodt, kiegyensúlyozott kutyus.

Örökbefogadásával kapcsolatban kérjük, hogy írj nekünk a BOBU Facebook oldalán.