Harley már jól van

A segítségkérés Sopronból érkezett, mely szerint Harley már egy hónapja nem érzi jól magát. Egy helyben pörög, ideges, nem eszik rendesen. Gazdái voltak vele orvosnál, de sajnos ők nem igazán tudták megszüntetni tartósan a problémát és a család anyagi helyzete miatt nem tudott újabb kezeléseket fizetni ezért kérték a BOBU segítségét.

A négy tagú család legkisebb tagja súlyosan szellemi fogyatékos, anyuka egy súlyos autó balesetből lábadozik, így a 22 éves gazdi nem tud dolgozni mert testvérét és anyukáját ápolja. A családfő egy személyben tartja fenn az albérletet és a 4 tagú családot.
Harley-nál viszont valami nem stimmelt, ezért elvittük Dr. Szabó Veronikához, hogy kizárjuk a nagyobb egészségügyi problémák vagy az epilepszia lehetőségét.

Szerencsére a probléma nem óriási, de azért kezelni kell. Harley bűzmirigye be volt gyulladva ezért azt üríteni kellett és kapott rá belsőleges kenőcsöt ami csökkenti a fájdalmat és kellemetlen érzést. Ezért is volt a folyamatos forgás és idegesség részéről. A biztonság kedvéért Roni doktor néni csináltatott egy labor vizsgálatot is, aminek szerencsére negatív lett az eredménye.
A problémát véglegesen azonban a környezetváltozás hozta meg. A család végül belátta, hogy nem tudják megadni azt a figyelmet Harley-nak amire szüksége van, ezért is van, hogy problémák vannak a viselkedésével. Ezért a rehabilitáció idejére ideiglenes gazdihoz költöztettük, aki hozzáértően, lépésről-lépésre mutatja meg Harley-nak a nagy világot, amitől eddig teljesen elzárva élt. Napról-napra jobban van és hamarosan készen áll arra, hogy új családjához költözzön.