Mentsünk meg egy bulldogot 2019!

A Mentsünk meg egy Bulldogot 2019! rendezvény megálmodója Nagy Viktória az Asia Centerben lévő VIKINKTATTOO tulajdonosa, aki maga is bulldog imádó gazdi.

Már 2018-ban is tetovált az állatokért és két napos teljes bevételét egy menhelynek ajánlotta.

Tavaly év végén találkozott a frissen megalapított Boldog Bulldog Alapítvánnyal és azonnal elhatározta, hogy segít nekik, mert a téma, vagyis a bulldogok nagyon közel állnak a szívéhez. Illetve mindig szerette a különleges kezdeményezéseket és a BOBU Alapítvány olyan dolgot csinál, amit senki más. A tagjai nem állatvédők, a szervezet pedig nem üzemeltet menhelyet. Pontosan a bulldogok menhelyre kerülését előzik meg, illetve olyan gazdiknak segítenek anyagilag és egyéb  módon, akik a magas orvosi költségek miatt nem tudják tovább finanszírozni kedvencük gyógyulását. Tájékoztatják a bulldogosokat, segítenek nekik szakmai kérdésekben és célul tűzték ki, hogy csökkentsék a felelőtlen szaporítás elleni keresletet.

Az ötletet pedig megvalósítás követte és egy olyan rendezvény kerül megrendezésre április 13-14-én, ami minden pillanatában a bulldogokról fog szólni. Aki most nem szeretne tetoválást, de kíváncsi az Alapítványra vagy szeretne más bulldogos gazdikkal és olyan szakemberekkel találkozni, akik a Francia vagy az Angol bulldogoknak szentelték az életüket, erre is lesz lehetősége.

Egy családias, közvetlen és a bulldogoknak köszönhetően mindenképpen egy kellemes és szórakoztató hétvége elé nézünk 2019. április 13-14-én, ahová várunk szeretettel minden bulldogos gazdit és érdeklődőt és természetesen a BULLDOGOKAT.

Helyszín: Budapest Asia Center, Nyugati szárny 1. emelet