Egy Alapítvány mindennapjai…minden nap rohanunk

Egy Alapítvány mindennapjai

2018 év elején még nem gondoltuk, hogy az év második felétől már a napunk, szinte minden pillanatát a bulldogok fogják meghatározni. 2 éve azt tudtuk, hogy azért kezdünk vállalkozásba, hogy a saját megélhetésünkért mi lehessünk a felelősek és mi rendelkezhessünk az időnk fölött. Ezért másfél évig szüntelenül, szabadnap és szabad hétvége nélkül dolgoztunk, hogy később a megélhetésért való küzdelem ne vegye el a napunk nagy részét.

Aztán 2018 nyár közepén már éreztük, hogy most már a mi életünk a haladás mezejére lépett és végre eljött az idő, hogy azzal foglalkozzunk, amire igazán vágyunk. Az élet elénk sodorta azt, amire a szabadidőnket és minden energiánkat képesek és hajlandóak vagyunk „feláldozni”.

És onnantól kezdve beindult a gépezet. Az a gépezet, amit most már minden körülmények között működtetnünk kell, mert felelősséget vállaltunk érte. Egy olyan gépezet, ami most már napi minimum 8-10 órán keresztül az életünk része. Ami kitölti minden gondolatunkat és sok mindenre megtanított minket még ez alatt a kis idő alatt is. Sokat sírtunk és nevettünk, voltak csalódásaink is, de a végén mindig rájöttünk, hogy minden okkal történt.

Persze kezdő Alapítványként a napjaink leginkább egy forgószélhez hasonlítanak, hiszen egyelőre majdnem mindent ketten csinálunk. (Szerencsére a weboldal készítéshez és a nagyobb grafikai munkákhoz van segítségünk, de ezeken kívül mi vagyunk a megvalósítók) Így sokszor azon vesszük észre magunkat, hogy még este az ágyban fekve is valamit intézünk. Reggel már az ébredés pillanatában pattannak ki az új gondolatok és a zakatolás egész nap folytatódik. De egy Alapítvány ebből a szempontból ugyan olyan, mint egy vállalkozás. Fel kell építeni és az elején óriási energiákat kell beletenni. De nekünk óriási álmaink vannak…és ehhez bizony meg kell mozdítani azokat a bizonyos energiákat.

Azt tudtuk, hogy amit kitaláltunk az sikerülni fog, mert hiszünk magunkban. De mégis hihetetlenül jó érzés, hogy napról-napra egyre többen keresnek meg minket, hogy kifejezzék mennyire örülnek a munkánknak.

Már most óriási terveink vannak erre az évre és reméljük, hogy a lehető legtöbb Bulldognak fogunk Boldogságot okozni vele!

 

 

 

 

Gyártjuk a kis videókat, látogatjuk a gazdikereső bulldogokat, hogy minnél hamarabb megismerhessétek őket. Tárgyalunk a szponzorokkal és intézzük a hivatalos ügyeket. Rövid a napi 24 óra, de mindenkihez el fogunk jutni akinek megígértük.Addig is egy kis ízelítő a mindennapjainkból.Szép napot Nektek!

Közzétette: BoBu – Boldog Bulldog Alapítvány – 2019. január 3., csütörtök