A tanyáról a rénszarvasok földjére… 2.rész – Nutella élete Svédországban

Sziasztok! Megígértem, hát itt vagyok.

Illetve már Svédországban. Megérkeztem. Jó hosszú utazás volt, de minden percét imádtam. Egy hónapja még nem is mertem reménykedni abban, hogy ilyen mozgalmas életem lesz. De most már tudom, hogy ez az ami nekem való.

Békéscsabáról a déditől indultunk haza, megálltunk egy kicsit Budapesten, aztán robogtunk is tovább. Az amúgy sem rövid utazást apáék megspékelték egy kis extra kirándulással, hogy a tőlük távol élő barátaiknak is elbüszkélkedhessenek velem.
Ezért hazafelé beugrottunk Németországba és még Hollandiában is jártunk. Szuper volt! Bár anyáék azt mondták velem nem könnyű haladni, mert lépten-nyomon megállítanak minket az emberek, hogy egy kicsit megszeretgessenek. Nem tudom ezzel mi a baj, végül is ráérünk nem? ???
Sok előnye van, hogy mindenkit egy perc alatt leveszek a lábáról. Eddig nem gondoltam, hogy ilyen sármos vagyok…de rájöttem, hogy senki sem tud ellenállni nekem. ?
Például mindenhol asztalnál ülhetek. Onnan mindent sokkal jobban látni és nem kell az asztal alatt unatkoznom. Minden kétlábú gyerek osztogatja nekem a puszikat és az üzletekbe is bemehetek körülnézni.
Imádom, hogy anyáékkal ennyit lehet jönni-menni. ? Alig várom, hogy felfedezzem a környék erdőit és tavait.

Már a nővéremet is megismertem. Egész jó fej. Bár kicsit még fenntartásokkal kezel, de bízom benne, hogy őt is le tudom majd venni mind a négy lábáról.

Hamarosan újra jelentkezem!
Pacsi Mindenkinek! ???
Nuti

Nagyításra kattints a képre!